woensdag 26 december 2012

Japanners introduceren multifunctionele usb-drive

Japanners introduceren multifunctionele usb-drive
12/26/2012
Een Japanse fabrikant heeft een usb-drive speciaal voor Android-telefoons uitgebracht. De drive heeft niet alleen een standaard formaat usb-poort, maar beschikt tevens over een micro-usb-aansluiting, zodat de drive aan Android-telefoons gekoppeld kan worden om zo de opslagcapaciteit eenvoudig uit te breiden.
LG introduceert thuisbioscoop-set met laserprojector en 100"-scherm
12/26/2012
LG heeft de Hecto Laser TV aangekondigd, een set bestaande uit een 100-projectiescherm een een nieuw type beamer die op zeer korte afstand van het scherm geplaatst kan worden. De projector kan full-hd-beeld projecteren en zou ook in lichte omgevingen goed moeten werken.
'Haswell-opvolger Broadwell blijft upgradeable desktopprocessor'
12/26/2012
Details over twee toekomstige generaties processors van Intel die door een Chinese website zijn gepubliceerd, zouden wijzen op het voortbestaan van verwisselbare desktopprocessors tot in ten minste 2014. Eerder was sprake van enkel op het moederbord vastgesoldeerde processors.
Iran zegt cyberaanval tegen energiecentrale afgeslagen te hebben
12/26/2012
Volgens Iran hebben buitenlandse hackers de laatste maanden geprobeerd om computersystemen bij een energiecentrale in het zuiden van het land te verstoren. Met de hulp van lokale hackers zou de overheid de aanval af hebben weten te slaan.

telefoon inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten