zaterdag 29 december 2012

Lezen van e-books stijgt in VS ten koste van papier

Lezen van e-books stijgt in VS ten koste van papier
12/28/2012
Volgens een Amerikaans onderzoek daalde het aantal mensen dat papieren boeken leest het afgelopen jaar met ongeveer vijf procentpunt. De boekenlezers verruilden hun papieren boek voor een elektronische variant.
Lycos start in 2013 nieuwe zoekdienst
12/28/2012
Zoekmachine Lycos komt in 2013 met 'een nieuw zoekproduct', meldt directeur Rob Balazy. Details wil hij echter nog niet prijsgeven. De directeur wil de band met Yahoo verbreken en een eigen zoekmachine introduceren. Lycos wil 'content' tonen naast de zoektermen.
'Windows 8 verkoopt minder dan Vista'
12/28/2012
De verkopen van Microsofts nieuwste besturingssysteem Windows 8 zijn volgens Net Applications lager dan die van Windows Vista in hetzelfde tijdsbestek. In de eerste twee maanden zou het gebruik van het nieuwe besturingssysteem met minder dan twee procent lager zijn dan Vista.
Ip-telefoons Cisco zijn op afstand af te luisteren
12/28/2012
Ip-telefoons van Cisco kunnen op afstand worden benaderd, waarna aanvallers hun eigen malware kunnen installeren. Daardoor kan de telefoon bijvoorbeeld worden afgeluisterd, zo maakten onderzoekers bekend tijdens de CCC-beveiligingsconferentie in Hamburg.

telefoon verkopen toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten