donderdag 20 december 2012

Opnieuw touchscreen-patent Apple tijdelijk ongeldig verklaard

Opnieuw touchscreen-patent Apple tijdelijk ongeldig verklaard
12/20/2012
Het Amerikaanse patentenbureau USPTO heeft opnieuw een patent van Apple tijdelijk ongeldig verklaard. Dit keer gaat het om een patent dat een techniek beschrijft om verschillende manieren van aanraking op een touchscreen te detecteren. Apple gebruikte het patent in rechtszaken.
ZTE komt met budget-smartphone met 5"-scherm
12/20/2012
ZTE komt met een 5-smartphone die bedoeld is voor de budgetmarkt. Daarmee volgt de Chinese fabrikant in de voetsporen van Samsung, die eerder een vergelijkbaar toestel aankondigde. Het ZTE-toestel, met de naam U887, lijkt vooralsnog alleen bedoeld voor de Chinese markt.
Google brengt QuickOffice-app voor zakelijke gebruikers uit
12/20/2012
Google heeft voor zakelijke gebruikers van Google Apps een QuickOffice-app uitgebracht voor de iPad. Met de app kunnen Microsoft Office-documenten bewerkt worden. Ook zal de zoekgigant binnenkort soortgelijke QuickOffice-applicaties uitbrengen voor Android en de iPhone.
Valve start open bèta Steam voor Linux
12/20/2012
Valve is gestart met de open bètafase van Steam voor Linux. Geïnteresseerden kunnen de Linux-client downloaden en uitproberen. Valve houdt bugs bij via GitHUb en vraagt testers eventuele problemen en bugs daar te melden.

mobiele telefoon verkopen telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten