donderdag 13 december 2012

Dropbox neemt muziekdienst Audiogalaxy over

Dropbox neemt muziekdienst Audiogalaxy over
12/13/2012
Dropbox heeft de streaming-muziekdienst Audiogalaxy overgenomen. Audiogalaxy verwierf rond 2000 grote bekendheid als filesharingdienst via een webinterface. Wellicht gebruikt Dropbox het ontwikkelteam om zelf een muziekdienst te starten.
Google brengt Google Maps-app voor iPhone uit
12/13/2012
Google heeft een Google Maps-app voor iOS uitgebracht. De app bevat turn-by-turn-navigatie, Street View-integratie en een 3d-weergave, vergelijkbaar met Google Earth. Veel gebruikers keken uit naar de app nadat Apples eigen navigatiedienst flink bleek tegen te vallen.
Mozilla verbetert private browsing en brengt Firefox OS Simulator 1.0 uit
12/12/2012
Mozilla heeft in de nightlies van Firefox wijzigingen doorgevoerd in de private browsing-modus. Ook heeft de browserbouwer versie 1.0 van de Firefox OS Simulator uitgebracht. Via deze simulator kunnen developers apps voor Mozillas mobiele besturingssysteem testen.
Facebook helpt FBI grootschalig botnet te ontmantelen
12/12/2012
Facebook heeft de FBI geholpen bij de arrestatie van 10 mensen die er van worden verdacht een grootschalig botnet te hebben gerund. De criminelen zouden malware via de sociale-netwerksite verspreid hebben en konden zodoende met hulp van Facebook worden opgespoord.

toestel verkopen mobiele telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten