zaterdag 22 december 2012

Gerucht: Google en Motorola werken samen aan 'X phone' en 'X tablet'

Gerucht: Google en Motorola werken samen aan 'X phone' en 'X tablet'
12/22/2012
Google en Motorola werken volgens geruchten samen aan een geavanceerde smartphone waarmee ze de concurrentie met Apple's iPhone en de Galaxy S-modellen van Samsung aan willen gaan. Het toestel zou intern bekendstaan als de 'X phone'. Ook zou een 'X tablet' op komst zijn.
Emulator brengt oude versie Mac OS op Android-telefoons
12/21/2012
Een emulator maakt het mogelijk om Mac OS 6.0.8 te draaien op elke Android-smartphone. Er is weinig mogelijk met het oude besturingssyteem voor Macintosh-computers, dat oorspronkelijk uitkwam in het begin van de jaren negentig van de vorige eeuw.
Verenigd Koninkrijk gaat thuiskopie toestaan
12/21/2012
Het Verenigd Koninkrijk gaat het kopiƫren van content die een gebruiker in zijn bezit heeft, legaliseren. Dat betekent bijvoorbeeld dat het rippen van een cd toegestaan wordt. Op dit moment is dat officieel verboden, hoewel er nooit iemand voor vervolgd is.
Gerucht: Asus komt met goedkope 7"-tablet met Android en Intel Atom
12/21/2012
Er zijn details over een mogelijke 7-tablet van Asus verschenen die onder de MeMO-naam verkocht wordt en een Atom-soc van Intel zou hebben. Ook zijn foto's van een goedkope variant met 1GHz-ARM-soc en Mali-gpu verschenen, die een vergelijkbaar design als de Nexus 7 heeft.

toestel verkopen telefoon toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten