donderdag 13 december 2012

Yota kondigt smartphone met secundair e-inkscherm aan

Yota kondigt smartphone met secundair e-inkscherm aan
12/12/2012
Het bedrijf Yota heeft een smartphone aangekondigd die zowel over een conventioneel lcd als een e-inkscherm beschikt. Volgens Yota zou het secundaire scherm onder andere updates van sociale-netwerksites kunnen tonen.
Kwetsbaarheid in Internet Explorer maakt volgen muiscursor mogelijk
12/12/2012
De firma Spider.io heeft een kwetsbaarheid in Internet Explorer 6 tot en met 10 geopenbaard waarmee alle bewegingen en invoer van de muiscursor gevolgd mee kunnen worden. Microsoft zou zijn geïnformeerd maar het gat is nog niet gedicht, ondanks dat de exploit wordt gebruikt.
Vlaamse energieregulator: alleen data ingelogde gebruikers was zichtbaar
12/12/2012
De Vlaamse energieregulator VREG constateert na onderzoek dat ingelogde gebruikers de gegevens van andere ingelogde gebruikers konden inzien na een fout bij een database-update. Het bericht dat data van 200.000 gebruikers in het geding was, zou niet kloppen.
Bedrijf ontwikkelt koeler met dikte van enkele millimeters
12/12/2012
Het bedrijf GE Global Research heeft een nieuwe koeltechniek uit de doeken gedaan. Initieel werd de techniek ontworpen voor gebruik in onder andere vliegtuigen, maar de koeltechnologie is nu geschikt gemaakt voor gebruik in laptops of nog dunnere apparaten.

telefoon toestel verkopen toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten