donderdag 14 februari 2013

Apple verliest recht op merknaam iPhone in Brazilië

Apple verliest recht op merknaam iPhone in Brazilië
02/13/2013
Apple kan niet langer het alleenrecht claimen op de merknaam iPhone in Brazilië, zo hebben lokale autoriteiten bepaald. De merknaam is eigendom van het bedrijf Gradiente Eletronica, dat Apple nu voor het gebruik van de merknaam kan aanklagen.
Mozilla toont Firefox 'Metro'
02/13/2013
De product director van Mozilla Firefox heeft laten weten dat er een 'Metro'-versie van de populaire browser is uitgebracht. Het gaat hierbij nog om een nightly build, een testversie die bedoeld is voor ontwikkelaars. De final release verschijnt wellicht in mei van dit jaar.
KNVB klaagt bij FIFA over protesterende spelers in FIFA 13
02/13/2013
KNVB-voorzitter Michael van Praag heeft bij de wereldvoetbalbond FIFA namens de Nederlandse voetbalbond zijn beklag gedaan over de reacties die spelers in FIFA 13 vertonen op beslissingen van de scheidsrechter. Van Praag zou minder geklaag willen zien.
Overheid gaat eigen ict-beveiliging verbeteren - update
02/13/2013
De rijksoverheid heeft een taskforce ingesteld die de ict-beveiliging bij de overheid moet verbeteren. Niet alleen de rijksoverheid, zoals ministeries, wordt onder de loep genomen, ook de beveiliging van gemeenten, provincies en waterschappen moet worden verbeterd.

telefoontje verkopen mobiel inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten