dinsdag 26 februari 2013

TomTom gaat kaarten leveren aan Intels Telmap

TomTom gaat kaarten leveren aan Intels Telmap
02/26/2013
TomTom heeft een deal gesloten met de Israëlische fabrikant van navigatiesoftware Telmap om het bedrijf te voorzien van kaarten en gerelateerde informatie. Door de deal kan Telmap, eigendom van Intel, zijn navigatiediensten uitbreiden naar andere landen.
KPN onderhandelt met Jolla over release Sailfish-toestel
02/26/2013
Jolla onderhandelt met KPN over de release van een toestel met Sailfish in de tweede helft van 2013. Dat zegt een topman van Jolla in een interview met Tweakers. Sailfish is de voortzetting van MeeGo Harmattan op de N9 van Nokia, mede opgezet door oud-Nokia-engineers.
Telltale belooft meer Walking Dead voorafgaand aan Season 2
02/26/2013
Gary Whitta, een van de schrijvers die bij Telltale Games aan de Walking Dead-games werkt, heeft in een interview losgelaten dat het bedrijf 'iets extra's' in petto heeft voor fans van de episodes die niet kunnen wachten tot het tweede seizoen van start gaat.
Dell brengt draadloos docking station op basis van WiGig uit
02/26/2013
Dell start de verkoop van de Wireless Dock D5000 voor de Latitude 6430u-ultrabook. De dock verbindt draadloos met de ultrabook door middel van de WiGig-standaard en kan onder andere twee schermen en drie usb 3.0-poorten aansturen.

mobiel inleveren telefoon inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten