donderdag 21 februari 2013

'Boeing heeft fix voor accuproblemen Dreamliner'

'Boeing heeft fix voor accuproblemen Dreamliner'
02/20/2013
Boeing zou een fix hebben gevonden om de problemen met de brandgevaarlijke lithium-ion-accu's te verhelpen. De vliegtuigbouwer zou de afstand tussen de accucellen willen vergroten om zo oververhitting tegen te gaan.
Linux-kernel 3.9 gaat Googles Goldfish-emulator ondersteunen
02/20/2013
De Linux 3.9-kernel krijgt mogelijk ondersteuning voor Goldfish, een Android-emulator waarbij een virtuele cpu beschikbaar komt. Goldfish is ontwikkeld door developers bij Google en kan gebruikt worden om software te testen voordat deze op een toestel wordt geflasht.
Duitse antitrust-waakhond onderzoekt prijsbeleid Amazon
02/20/2013
Amazon zal zich moeten verantwoorden voor zijn beleid ten opzichte van third party-verkopers op zijn website. Het Duitse Bundeskartellamt, dat verantwoordelijk is voor het handhaven van de mededingingsregels, gaat onderzoeken of Amazon de anti-trustwetgeving heeft overtreden.
Vlaamse omroepen introduceren gezamenlijk iOS-app voor mobiel tv-kijken
02/20/2013
De drie Vlaamse oproepen VRT, VMMa en SBS hebben de nieuwe mobiele televisiedienst Stievie geopend voor een kleine tienduizend bètatesters. Met een iOS-applicatie kunnen gebruikers live en uitgesteld televisiekijken naar tien Vlaamse zenders.

toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten