vrijdag 22 februari 2013

HTC schikt met Amerikaanse overheid over slechte beveiliging

HTC schikt met Amerikaanse overheid over slechte beveiliging
02/22/2013
De Amerikaanse tak van HTC heeft met de Federal Trade Commission een schikking getroffen over de beveiliging van zijn smartphones en tablets met Android. Kwetsbaarheden maakten 'miljoenen HTC-toestellen' kwetsbaar; HTC moet patches uitbrengen om dat te verhelpen.
Noord-Korea gaat mobiel internet aanbieden aan buitenlandse bezoekers
02/22/2013
De Noord-Koreaanse telecomprovider Koryolink is van plan om mobiel internet aan te gaan bieden. Het gaat om een dienst die enkel voor toeristen en andere buitenlanders toegankelijk is; het is niet de bedoeling dat Noord-Koreanen zich op internet begeven.
Google: Glass komt voor het einde van het jaar uit
02/22/2013
Google heeft te kennen gegeven dat zijn augmented reality-bril Glass nog voor het einde van het jaar beschikbaar moet komen voor consumenten. Daarnaast liet de internetgigant weten dat de prijs 'minder dan 1500 dollar' zal bedragen.
Google verkoopt Groupon-concurrent DailyDeal alweer
02/22/2013
Slechts 17 maanden nadat de DailyDeal-oprichters hun bedrijf aan Google verkochten, hebben zij DailyDeal weer teruggekocht. In september 2011 kocht Google het bedrijf om zo waarschijnlijk te kunnen concurreren met de populaire kortingsbonnensite Groupon.

telefoontje verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten