zaterdag 16 februari 2013

WSJ: PlayStation 4 kan PS3-games streaming via Gaikai draaien

WSJ: PlayStation 4 kan PS3-games streaming via Gaikai draaien
02/16/2013
Een van de belangrijkste nieuwe eigenschappen van de PlayStation 4 zal de mogelijkheid zijn om PS3-gametitels streaming af te spelen, claimt The Wall Street Journal op basis van bronnen. Daarbij maakt Sony gebruik van het vorig jaar overgenomen Gaikai.
Gerucht: Google wil eigen winkels openen in de VS
02/16/2013
Google zou naar verluidt van plan zijn om fysieke winkels te openen. Deze zouden nog voor het einde van het jaar operationeel moeten zijn in de Verenigde Staten. Momenteel heeft Google al eigen kleine afdelingen binnen een aantal elektronicawinkels naast een online winkel.
Verwijzing naar Android@Home gevonden in 4.2.2-update
02/16/2013
De recentelijk uitgebrachte Android 4.2.2-update bevat een subtiele verwijzing naar Android@Home, het initiatief van Google om het mobiele OS te laten samenwerken met huishoudelijke apparaten. Onduidelijk is hoe de plannen er precies voor staan.
Facebook claimt doelwit te zijn geweest van 'geavanceerde aanval'
02/16/2013
Facebook zegt dat zijn systemen vorige maand doelwit waren van een 'geavanceerde aanval'. De aanvallers wisten computers van medewerkers te besmetten via een zero day-exploit in Java. Er zijn geen aanwijzingen dat gebruikersdata in het geding was bij de aanval.

telefoon toestel verkopen mobiel inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten