donderdag 7 februari 2013

Zotac brengt nieuwe Zbox-mini-pc op basis van Brazos 2.0 uit

Zotac brengt nieuwe Zbox-mini-pc op basis van Brazos 2.0 uit
02/07/2013
Zotac heeft een nieuwe generatie van zijn mini-pc's wereldkundig gemaakt. De nieuwste versie van de Zbox is gebaseerd op het Brazos 2.0-platform van AMD en bevat snellere hardware dan voorgaande versies. Vorige maand kondigde Zotac nog systemen op basis van Intel aan.
Criminelen maken 11 miljoen dollar buit bij pinautomaten
02/07/2013
Dieven zijn er eind vorig jaar met behulp van prepaid betaalkaarten in geslaagd om in totaal 11 miljoen dollar buit te maken. Door het verwijderen van de opnamelimiet die voor dergelijke kaarten gelden, konden zij het gestolen geld binnen een dag opnemen.
'Fyra gaat in de remmen door problemen met gsm-r-netwerk'
02/07/2013
De recente problemen met de Fyra-trein zouden onder andere veroorzaakt worden door het gsm-netwerk waarmee het voertuig verbinding maakt. Problemen met de communicatiesoftware die gebruikmaken van gsm-r zouden voor het stilvallen van de trein zorgen.
Yahoo sluit advertentieovereenkomst met Google
02/07/2013
Yahoo heeft aangekondigd dat het een overeenkomst met Google heeft gesloten voor het serveren van advertenties op websites van Yahoo. Het is de bedoeling dat Google gecontextualiseerde advertenties gaat tonen op de desktop en mobiel.

mobiel inleveren toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten