maandag 25 februari 2013

Ook Sony gaat Firefox-telefoons maken

Ook Sony gaat Firefox-telefoons maken
02/25/2013
Sony heeft bekendgemaakt dat het telefoons met het Firefox OS gaat maken. In 2014 moet er een toestel met het door Mozilla ontwikkelde besturingssysteem uitkomen. Eerder lieten verscheidene fabrikanten, waaronder LG en Huawei, al weten met dergelijke smartphones te komen.
Visa en Samsung werken gezamenlijk aan nfc-betalingen
02/25/2013
Visa en Samsung hebben op het Mobile World Congress aangekondigd te werken aan een betaalmethode voor mobieltjes. De technologie verloopt net als bij concurrerende betaalmethoden via nfc. Visa en Samsung werkten al samen tijdens de Olympische Spelen.
Oppo brengt full-hd-telefoon Find 5 woensdag internationaal uit
02/25/2013
Oppo heeft te kennen gegeven dat het zijn recentelijke aangekondigde smartphone Oppo Find 5 aankomende woensdag internationaal uitbrengt. Een Nederlandse release werd niet gespecificeerd, maar een Belgische release was eerder al bevestigd.
GSMA: data vanaf 2018 primaire inkomstenbron voor telecomproviders
02/25/2013
De GSM Association, de overkoepelende organisatie voor de telecomindustrie, claimt dat telecomproviders vanaf 2018 voor hun inkomsten voor het grootste deel afhankelijk zijn van data. Daarbij zouden machine-to-machine-applicaties een belangrijke aanjager vormen.

telefoontje verkopen mobiel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten