zaterdag 9 februari 2013

Auteursrecht kan inbreuk op vrijheid van meningsuiting zijn

Auteursrecht kan inbreuk op vrijheid van meningsuiting zijn
02/08/2013
Een inbreuk op het auteursrecht is op zichzelf niet genoeg voor een veroordeling, omdat het auteursrecht een inbreuk op de vrijheid van meningsuiting kan zijn. Die inbreuk moet voldoende gemotiveerd zijn, vindt het Europese Hof van de Rechten van de Mens.
Volgende Assassin's Creed krijgt nieuwe hoofdpersoon
02/08/2013
De volgende editie van Assassin's Creed verschijnt uiterlijk maart 2014, heeft een nieuwe hoofdpersoon en speelt zich af in een andere periode dan de voorgaande games, maakt Ubisoft-directeur Yves Guillemot bekend in een telefoongesprek met investeerders.
Lead designer Civilization V begint voor zichzelf
02/08/2013
Jon Shafer, de voormalig lead designer en principal programmer van het in 2010 verschenen Sid Meier's Civilization V, is weg bij Stardock. Shafer is voor zichzelf begonnen en zamelt geld in voor de ontwikkeling van At the Gates, dat de blauwdruk van Civilization lijkt te volgen.
Bedrijf kondigt 35 procent dunnere geheugensocket voor ultrabooks aan
02/08/2013
TE Connectivity heeft een extra platte geheugensocket geproduceerd, waardoor geïnstalleerd geheugen slechts drie millimeter boven het moederbord uitkomt. Geheugenfabrikant Micron heeft tegelijkertijd kleine single sided geheugenmodules speciaal voor ultrabooks uitgebracht.

telefoon inleveren telefoon toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten