zaterdag 23 februari 2013

'KPN-hacker zag acties als een kwajongensstreek'

'KPN-hacker zag acties als een kwajongensstreek'
02/23/2013
De KPN-hacker zag zijn acties als een kwajongensstreek. Dat denkt de teamleider van het Team High Tech Crime van de politie. Ik denk niet dat hij de consequenties van zijn acties heeft overzien, terwijl het halve land in rep en roer was, aldus Pim Takkenberg.
Wikipedia gaat artikelen op sms-bestelling leveren
02/23/2013
De online encyclopedie Wikipedia gaat artikelen mobiel verstrekken als gebruikers daar via sms om vragen. De dienst zal de komende maanden uitgerold worden en ligt in lijn met de introductie van een volledig op tekst gebaseerde editie, voor gebruikers met beperkte bandbreedte.
Foto's van onaangekondigde Lumia-telefoons verschijnen online
02/23/2013
Er zijn foto's online verschenen van nog onaangekondigde Lumia-telefoons. Het lijkt te gaan om persafbeeldingen, waardoor een release mogelijk niet ver weg is. Het gaat om de Lumia 520 en Lumia 720, waarschijnlijk respectievelijk een low-end- en mid-endtoestel.
'Google gaat concurrentie met Spotify aan'
02/23/2013
Google is in gesprek met muziekmaatschappijen om een eigen streaming-muziekdienst te starten en daar de concurrentie met Spotify, Pandora en Deezer mee aan te gaan. Dat meldt de zakelijke krant Financial Times. De dienst moet Googles bestaande downloaddienst voor muziek aanvullen.

mobiel inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten