zaterdag 16 februari 2013

Skype introduceert Video Messages voor Mac, iOS en Android

Skype introduceert Video Messages voor Mac, iOS en Android
02/16/2013
Microsoft rolt nieuwe functionaliteit uit voor Skype die gebruikers in staat stelt een korte videoboodschap op te nemen die ontvangers kunnen zien zodra ze online komen. De Video Messaging-dienst komt als eerste naar de Mac-, iOS- en Android-versies van Skype.
Onderzoekers omzeilen Android-versleuteling met vriezer
02/16/2013
Beveiligingsonderzoekers hebben een methode gevonden om de beveiliging van Android te omzeilen door een toestel in een vrieskast te leggen. Na een 'cold boot' konden de onderzoekers informatie uitlezen ondanks dat het toestel hier tegen beveiligd moet zijn.
AMD: eind dit jaar komt er een nieuwe generatie Radeon HD 8000-videokaarten
02/16/2013
AMD richt zich een groot deel van dit jaar nog op zijn huidige Radeon HD 7000-kaarten en het verbeteren van drivers voor deze serie. Het bedrijf komt echter aan het einde van 2013 met de nieuwe generatie Radeon HD 8000-kaarten, in tegenstelling tot eerdere berichten.
'Archos gaat drie Android-smartphones uitbrengen'
02/16/2013
Archos zou met drie nog uit te brengen Android-toestellen de smartphonemarkt willen betreden. De Franse fabrikant, die vooral bekend is van zijn tablets, wil de smartphones nog dit voorjaar uitbrengen. Het high-endmodel krijgt een 4,8 ips-scherm.

toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten