vrijdag 8 februari 2013

'Nederlandse pc-markt krimpt fors'

'Nederlandse pc-markt krimpt fors'
02/08/2013
Computerfabrikanten verscheepten vorig jaar fors minder pc's voor de Nederlandse markt, blijkt uit cijfers van Gartner die NU.nl claimt in zijn bezit te hebben. Het aantal daalde met bijna 11 procent; een jaar eerder daalde het aantal verkochte pc's ook al fors.
EA brengt Origin uit voor OS X
02/08/2013
Na een korte test-periode heeft uitgever Electronic Arts een OS X-client voor zijn gameplatform Origin uitgebracht. De Origin for Mac-client komt naast de al bestaande iOS-client, die verantwoordelijk zou zijn voor 40 procent van de Origin-starters..
Europese uitgevers: Google moet alle Europese mediabedrijven compenseren
02/08/2013
Een organisatie van Europese uitgevers vindt dat Google aan alle Europese mediabedrijven een vergoeding moet betalen voor indexering van hun content in zijn zoekmachine. De claim volgt nadat Google eerder 60 miljoen euro betaalde aan een Frans uitgeversfonds.
Toshiba bouwt 64GB-ufs-chip
02/08/2013
Toshiba heeft aangekondigd als eerste nand-flash chips gefabriceerd te hebben die voldoen aan de ufs-standaard. De Jedec-standaard ufs moet hogere overdrachtssnelheden opleveren en uiteindelijk de huidige standaard eMMC gaan vervangen.

telefoon verkopen telefoontje verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten