donderdag 21 februari 2013

Microsoft keert zich tegen vergaande hervorming softwarepatenten

Microsoft keert zich tegen vergaande hervorming softwarepatenten
02/21/2013
Microsoft heeft zich uitgesproken tegen het vergaand hervormen van het patentenstelsel. Het bedrijf poogt in dialoog met de Amerikaanse overheid te zorgen dat softwarepatenten in hun huidige vorm blijven bestaan. Tegen dergelijke patenten bestaat al enige tijd weerstand.
Chromebook Pixel met touchscreen van 2560x1700 pixels aangekondigd
02/21/2013
Google heeft een nieuwe telg in zijn Chromebook-serie aangekondigd. De nieuwe Pixel heeft een 12,85 aanraakgevoelig scherm met resolutie van 2560x1700 pixels en een beeldverhouding van 3:2. Volgens Google gaat het om de hoogste pixeldichtheid op een laptop ooit.
Amazon en boekenuitgevers aangeklaagd wegens drm in e-books
02/21/2013
Een aantal boekenwinkels hebben Amazon aangeklaagd omdat het drm heeft verwerkt in de door het onlinewarenhuis verkochte e-books. De beveiliging zorgt er onder andere voor dat de e-books beperkt bruikbaar zijn. Ook een aantal grote uitgevers zijn aangeklaagd.
Apple brengt bèta uit van iOS-update die lockscreenbug moet repareren
02/21/2013
Apple komt binnenkort met een iOS-update die de eerder ontdekte lockscreenbug moet verhelpen. Door het lek kunnen mensen zonder het wachtwoord zich in beperkte mate toegang verschaffen tot het iOS-apparaat. Apple bracht de afgelopen weken al twee fixes uit.

telefoontje verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten