vrijdag 22 februari 2013

Panoramafoto van Londen met recordgrootte van 320 gigapixel gemaakt

Panoramafoto van Londen met recordgrootte van 320 gigapixel gemaakt
02/22/2013
Specialisten op het gebied van panorama-foto's hebben een foto van 320 gigapixels gemaakt van de stad Londen. Hiermee is het oude record van 281 gigapixels verbroken, dat in augustus 2011 door Nederlandse wetenschappers werd neergezet met een foto van een zebravis-embryo.
Vodafone stopt met aanbieden sms-bundels
02/22/2013
Vodafone zal bij de introductie van de nieuwe abonnementen stoppen met het aanbieden van sms-bundels. Ook de goedkoopste abonnementen hebben onbeperkt sms'en, de Bel+SMS-abonnementen komen te vervallen. Dat blijkt uit informatie waarover Tweakers beschikt.
Vinding maakt dunne telefoons met xenon-flitsers mogelijk
02/22/2013
Een vinding van wetenschappers van een universiteit in Singapore maakt binnen een paar jaar dunne telefoons met xenon-flitsers naast de camera mogelijk. De huidige xenon-flitsers zijn te dik om in hedendaagse dunne telefoons te passen, waardoor ze zelden worden toegepast.
Consumentenbond: mobiel beltegoed vervalt te snel
02/22/2013
Mobiel beltegoed moet minstens een jaar houdbaar blijven. Dat vindt consumentenorganisatie De Consumentenbond. De bond meent dat de Tweede Kamer moet ingrijpen bij providers, die tegoed voor belminuten, sms'jes en datategoed na een maand laten vervallen.

mobiel verkopen telefoontje verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten