zaterdag 9 februari 2013

Duits bedrijf introduceert snelste 3d-printer voor microstructuren

Duits bedrijf introduceert snelste 3d-printer voor microstructuren
02/09/2013
Nanoscribe, een Duitse spin-off van het Karlsruhe Institute of Technology, heeft de naar eigen zeggen snelste 3d-printer voor microstructuren geïntroduceerd. Het bedrijf weet door middel van laserlithografie met een factor honderd sneller te printen op microschaal dan voorheen.
Malware omzeilt whitelist na diefstal certificaat van beveiligingsbedrijf
02/09/2013
Hackers wisten systemen van beveiligingsbedrijf Bit9 binnen te dringen en misbruik te maken van een certificaat dat gebruikt wordt om bestanden te markeren die als veilig te beschouwen zijn. Drie klanten van Bit9, dat ook voor de Amerikaanse overheid werkt, werden besmet.
Aanpassen Office-documenten op SkyDrive kan nu zonder Microsoft-account
02/09/2013
Microsoft heeft nieuwe features aangekondigd voor SkyDrive, die het voor gebruikers gemakkelijker moeten maken om samen aan Office-bestanden te werken die opgeslagen zijn op de cloudopslagdienst. Via speciale weblinks zijn bestanden openbaar te delen.
Komende Itaniums worden 32nm-cpu's en niet compatibel met Xeon-sockets
02/09/2013
De komende generatie Itanium-processors, met codenaam Kittson, worden nog op 32nm in plaats van 22nm geproduceerd. Bovendien worden ze niet compatibel met toekomstige Xeon E7-sockets, in tegenstelling tot wat Intel eerder bekendmaakte.

mobiel inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten