woensdag 20 februari 2013

Dell kampt met aanhoudend dalende vraag naar desktops en laptops

Dell kampt met aanhoudend dalende vraag naar desktops en laptops
02/20/2013
Minder vraag naar desktops en laptops is volgens Dell een van de belangrijkste oorzaken voor de daling van de omzet en de winst in het afgelopen jaar. Dell wil marktaandeel terugpakken door op prijs te concurreren en rekent op Windows 7-upgrades van zakelijke klanten.
OCZ introduceert Vertex 3.20 met 20nm-chips
02/20/2013
OCZ heeft een opgefriste versie van de Vertex 3-ssd's aangekondigd. De Vertex 3.20, zoals de nieuwe serie gaat heten, maakt gebruik van nand-flash dat gebakken is op 20nm. De snelheid van de ssd's lijkt er niet noemenswaardig op vooruit te zijn gegaan.
Rechter: Stichting Thuiskopie hief onterecht op álle blanco schijfjes
02/20/2013
Stichting de Thuiskopie mag geen heffing rekenen op álle beschrijfbare schijfjes, zo heeft de rechtbank van Den Haag bepaald. Dat mag alleen op data-cd's en dvd's die worden geleverd aan privégebruikers, maar niet aan professionele gebruikers.
Sony-dochter Gaikai legt domeinnaam PlayStation Cloud vast
02/20/2013
Streamingdienst Gaikai heeft een aantal domeinnamen laten vastleggen die betrekking hebben op de term PlayStation Cloud. Mogelijk wil Sony, dat het bedrijf een halfjaar geleden overnam, gebruikmaken van de domeinnamen voor een nieuwe dienst.

telefoontje verkopen telefoon toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten