woensdag 27 februari 2013

Samsung introduceert Wallet-app voor Android-smartphones

Samsung introduceert Wallet-app voor Android-smartphones
02/27/2013
Samsung heeft op het Mobile World Congress zijn Wallet-applicatie bekendgemaakt. Deze tool voor het uitvoeren van betalingen lijkt de tegenhanger van Apples Passbook en kan de gebruiker realtime wijzen op locaties of winkels waar een Walletcard kan gebruiken.
'Overheden aangevallen met kwetsbaarheid in Adobe Reader'
02/27/2013
Kwaadwillenden hebben een kwetsbaarheid in Adobe Reader gebruikt om verschillende overheden aan te vallen, waaronder een Belgische overheidsinstelling of ambassade. Ook een onderzoeksinstituut en een zorgverlener zouden met succes zijn aangevallen.
EA maakt een gamers-identiteit voor verschillende platformen mogelijk
02/27/2013
Electronic Arts is klaar met een project waarbij gamers één account kunnen gebruiken om in te loggen op EA-games op meerdere gameplatforms. Ook kunnen vrienden worden gevolgd op diverse platformen zoals de Xbox 360, PlayStation 3, iPhone, Facebook en EA's eigen Origin.
Intel brengt ook Celeron in zuinige Y-serie voor tablets en laptops uit
02/27/2013
Processorfabrikant Intel lijkt een nieuwe cpu aan de lijst energiezuinige processors in de Y-serie toe te gaan voegen. Het gaat hier om de Celeron 1019Y, een dualcore processor die op 1GHz tikt. Vanwege het lage verbruik zijn de Y-serie processors ook geschikt voor tablets.

telefoontje verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten