donderdag 28 februari 2013

T-Mobile wil 3g-dekking binnenshuis verbeteren met 900MHz-band

T-Mobile wil 3g-dekking binnenshuis verbeteren met 900MHz-band
02/28/2013
T-Mobile wil dit jaar de dekking van zijn netwerk voor mobiel internet binnenshuis verbeteren door 3g te gebruiken op de 900MHz-band. Tot nu toe zat 3g van T-Mobile op hogere frequentiebanden, waardoor het signaal minder goed in gebouwen doordringt.
Vodafone presenteert nieuwe abonnementen met onbeperkt bellen en sms'en
02/28/2013
Vodafone heeft zijn nieuwe abonnementen met onbeperkt bellen en sms'en gepresenteerd onder de naam Red. De nieuwe abonnementen van de provider gaan in per 4 maart. Alle details over de abonnementen waren vooraf al uitgelekt.
Blizzard toont in maart mogelijk speelbare versie Blizzard All-Stars
02/28/2013
Blizzard stuurt uitnodigingen voor een bijeenkomst tijdens de Penny Arcade Expo die in maart in Boston gehouden wordt. De ontwikkelaar gaat daar 'iets nieuws' aankondigen. Het gaat om 'iets dat anders is dan onze overige games', stelt de studio. Mogelijk gaat het om Blizzard All-Stars.
Spire introduceert Diablo-behuizing voor gamers met kleine portemonnee
02/28/2013
Spire heeft een nieuwe behuizing aangekondigd voor gamers met een krap budget. De Spire Diablo voorziet in de plaatsing van maximaal zes 3,5-harde schijven en drie 5,25-apparaten. Om de inhoud van de Diablo koel te houden kunnen twee fans geplaatst worden.

toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten