zondag 10 februari 2013

Google laat ontwikkelaars Chrome-apps integreren in 'startmenu' Drive

Google laat ontwikkelaars Chrome-apps integreren in 'startmenu' Drive
02/09/2013
Via een nieuwe diepgaande vorm van integratie kunnen ontwikkelaars ervoor zorgen dat gebruikers Chrome-apps direct vanuit Googles opslagdienst kunnen opstarten. Doordat gebruikers third party-apps direct vanuit Drive kunnen opstarten, fungeert de dienst als een soort startmenu.
Europese Commissie ontziet Galileo-navigatiesysteem bij schrappen budget
02/09/2013
De Europese Commissie heeft vrijdag flink geschrapt in zijn budgetten voor de komende jaren, maar daarbij is nauwelijks gekort op de financiering voor het Europese Global Navigation Satellite System. Galileo ligt flink onder vuur en het budget kan nog stranden bij het Europees Parlement.
Huawei brengt reuzentelefoon Ascend Mate naar Nederland
02/08/2013
Huawei zal zijn reuzentelefoon Ascend Mate met 6,1-scherm nog dit jaar uit in Nederland uitbrengen. De telefoon wordt rond de zomer verwacht. Ook de Ascend D2, met 5 full-hd-scherm, zal rond dezelfde periode in Nederland op de markt komen.
Mmog WildStar verschijnt in 2013
02/08/2013
Uitgever NCsoft en ontwikkelaar Carbine Studios maken bekend dat mmog WildStar in 2013 op de markt zal verschijnen. De bètatest van de game moet echter nog beginnen. Hoe de uitgever geld denkt te verdienen aan de mmog is nog niet bekend.

mobiel verkopen telefoon toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten