maandag 11 februari 2013

'Telefoons worden komende jaren weer dikker'

'Telefoons worden komende jaren weer dikker'
02/08/2013
Telefoons zullen in de komende jaren weer dikker worden, naarmate de opvolger van 4g steeds vaker wordt toegepast. De opvolger van 4g vereist grotere accu's en meer antennes, waardoor in de telefoon meer ruimte nodig is om die onderdelen te huisvesten.
Asus brengt Taichi-laptop met twee schermen in Nederland uit
02/08/2013
Asus begint volgende week met de verkoop van de Taichi in Nederland. De fabrikant heeft voorlopig alleen verkoop van de 11,6-variant aangekondigd. Deze krijgt een adviesprijs van 1299 euro. De Taichi heeft rug-aan-rug twee schermen, waaronder een touchscreen.
Foto toont LG-telefoon met 5,5" full-hd-scherm
02/08/2013
Een foto die op internet is verschenen toont een LG-telefoon met 5,5-scherm. De vermoedelijke specs van het toestel staan op een sheet die tegelijkertijd online is gezet. De telefoon heeft dezelfde processor als de Nexus 4 en er is een accu met capaciteit van 3140mAh.
Start-up introduceert aan smartphone te koppelen pinapparaat
02/08/2013
De start-up Payleven heeft een pinreader geïntroduceerd die kan worden gekoppeld aan een mobiele telefoon. Daardoor kunnen kleine ondernemers makkelijker pinbetalingen accepteren, denkt de start-up. Eerder kwam het bedrijf al met een vergelijkbare pilot.

mobiele telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten