zaterdag 23 februari 2013

LG komt eind dit jaar met zelf ontworpen big.Little-octacore voor smartphones

LG komt eind dit jaar met zelf ontworpen big.Little-octacore voor smartphones
02/22/2013
LG gaat zijn eerste zelf ontworpen mobiele soc gebruiken in een nieuw vlaggenschip, de LG Optimus GII, die eind dit jaar aangekondigd wordt. De chip wordt op basis van ARM's big.Little-constructie gebaseerd, gaat acht cores bevatten en wordt op 28nm geproduceerd.
Kabelaars voor de rechter om niet betalen auteursrechtvergoedingen
02/22/2013
Auteursrechtorganisatie Lira heeft kabelaars Ziggo, UPC en Delta aangeklaagd. De organisatie is boos omdat de drie providers geen vergoedingen meer betalen voor doorgifte van auteursrechtelijk beschermd materiaal van scenarioschrijvers en vertalers.
Thermaltake brengt Chaser A41-behuizing uit
02/22/2013
Thermaltake heeft de A41 uitgebracht, nadat het bedrijf onlangs al met de Chaser A31-behuizing voor gamers kwam. De A41 biedt vooral een ander design dan de A31, maar de behuizing zorgt niet voor veel meer ruimte voor componenten.
GameSpy, 1Up en UGO stoppen
02/22/2013
GameSpy heeft in een verklaring laten weten dat het in zijn huidige vorm, na 14 jaar, gaat stoppen. Daarnaast trekt uitgever Ziff-Davies de stekker uit UGO en 1Up. Het moederbedrijf heeft naar eigen zeggen teveel gamesites onder zijn hoede en voert een reorganisatie door.

telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten