zaterdag 16 februari 2013

Microsoft: Office 2013 is gebonden aan eerste systeem van installatie

Microsoft: Office 2013 is gebonden aan eerste systeem van installatie
02/16/2013
In tegenstelling tot bij Office 2010 mogen gebruikers van de stand-alone-versie van Office 2013 de kantoorsuite niet verwijderen en op een ander systeem zetten: Microsoft bevestigt dat de licentie is gebonden aan de eerste computer waarop de software geïnstalleerd wordt.
'Hackend' kamerlid Henk Krol krijgt geldboete
02/15/2013
Tweede Kamerlid Krol van 50Plus krijgt een boete na het binnendringen van een medisch systeem. Hij wordt niet veroordeeld voor het binnendringen van het systeem zelf, maar voor het bekijken van te veel medische dossiers en het te snel inschakelen van de media.
Facebook mag pseudoniemen in Duitsland blijven weigeren
02/15/2013
Facebook mag in Duitsland pseudoniemen blijven weigeren op zijn sociale netwerk. Dat heeft een Duitse rechter besloten na een zaak die was aangespannen door de privacy-autoriteit van een deelstaat. Die autoriteit gaat in hoger beroep.
Britse hoster claimt merknaam Python
02/15/2013
Python roept de hulp van zijn community in nu een Britse hoster probeert om het merkrecht op de naam Python te claimen. Aan gebruikers van de opensourceprogrammeertaal wordt gevraagd om bewijzen op te sturen dat de merknaam al langer voor de taal wordt gebruikt.

mobiel verkopen telefoontje verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten