dinsdag 4 juni 2013

AMD introduceert Richland-apu voor desktops

AMD introduceert Richland-apu voor desktops
06/05/2013
AMD heeft woensdag vijf nieuwe apu's geïntroduceerd. De nieuwe processors in de 'Richland'-serie zijn doorontwikkelingen van de 'Trinity'-apu's, die in oktober 2012 geïntroduceerd werden. De mobiele varianten van de Richland-processor kwamen in maart 2013 al uit.
Kaspersky legt cyberspionage-malware NetTraveler bloot
06/04/2013
Beveiligingsfirma Kaspersky zegt malware te hebben ontdekt die bij meer dan 350 bedrijven en overheden gevoelige data heeft buitgemaakt. De zogeheten NetTraveler-malware zou vanuit China gebruikt zijn sinds 2004 en vooral zijn benut voor spionageactiviteiten.
Google neemt volledige output Zweeds windmolenpark af voor Fins datacentrum
06/04/2013
Google heeft een contract gesloten met een Zweedse leverancier van windenergie. Daarmee wil de internetgigant ervoor zorgen dat een Fins datacenter volledig van energie wordt voorzien. Het is de eerste keer dat Google een dergelijke project in Europa aangaat.
Intel toont Android-smartphone met Merrifield-soc
06/04/2013
Intel heeft een smartphone getoond die is gebaseerd op een Merrifield-soc, een nieuwe generatie mobiele processors van het chipbedrijf. Merrifield moet de opvolger worden van de Medfield-serie die nu in een aantal mobiele apparaten wordt gebruikt.

telefoon toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten