zaterdag 8 juni 2013

Meerdere foto's van Samsung Galaxy S4 Zoom verschijnen online

Meerdere foto's van Samsung Galaxy S4 Zoom verschijnen online
06/08/2013
Er zijn foto's op internet verschenen van de Galaxy S4 Zoom van Samsung. Het nog onaangekondigde toestel zou in de markt worden gezet als een cameratoestel en de camera beschikt daarvoor onder andere over 16 megapixels met optische zoom.
VS stelt lijst buitenlandse doelwitten op voor offensieve internetaanvallen
06/08/2013
Onderdeel van de vorig jaar door President Obama opgestelde richtlijn voor Offensive Cyber Effects Operations is het opstellen van een lijst mogelijke buitenlandse doelwitten voor offensieve internetaanvallen. Het gaat om potentiële doelwitten van nationaal belang.
'Citadel-botnetactie Microsoft trof veel beveiligingsonderzoekers'
06/08/2013
Volgens een Zwitserse beveiligingsonderzoeker was de actie van Microsoft en de FBI waarbij 1400 Citadel-botnets werden verstoord vooral een pr-stunt. De actie zou geen impact op Citadel hebben en de inbeslagname van domeinnamen zou veel beveiligingsprojecten hebben getroffen.
China en VS willen protocollen voor digitale oorlogsvoering
06/08/2013
De Chinese president Xi Jinping en zijn Amerikaanse ambtgenoot Barack Obama willen gemeenschappelijke regels omtrent digitale oorlogsvoering opstellen om economieën wereldwijd te beschermen. Dat zeiden beide presidenten na een informele sessie over beveiliging.

telefoontje verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten