zondag 16 juni 2013

'Britse geheime dienst hackte e-mailaccounts en smartphones G20-leden'

'Britse geheime dienst hackte e-mailaccounts en smartphones G20-leden'
06/16/2013
De Britse inlichtingendiensten GCHQ en MI6 zouden tijdens twee G20-bijeenkomsten in Londen in 2009 Blackberry's en e-mailaccounts van diplomaten en politici hebben gekraakt. Daarbij zouden 'internetcafé's' zijn ingericht om met behulp van keyloggers wachtwoorden te achterhalen.
Microsoft laat Azure push-notificaties naar Android-apparaten versturen
06/16/2013
Microsoft heeft zijn Windows Azure-cloudplatform van nieuwe functionaliteit voorzien die met name is gericht op ontwikkelaars van mobiele applicaties. Zo is de zogeheten notification hub nu ook compatibel met Android-toestellen. Ook versiebeheer via Git is voortaan mogelijk.
Mozilla richt zich op wetenschappers met Science Lab
06/16/2013
Mozilla heeft het Science Lab-initiatief aangekondigd. De browserbouwer richt zich met dit platform naar eigen zeggen op wetenschappers en heeft tot doel onderzoekers vaker gebruik te laten maken van online publicatie- en samenwerkingsmogelijkheden.
Songbird sluit op 28 juni zijn deuren
06/16/2013
Songbird, een muziekdienst op basis van een opensource-platform, heeft aangekondigd dat het op 28 juni zijn deuren zal sluiten. Het bedrijf heeft onvoldoende geld in kas om door te gaan. Het opensource-project Nightingale zal op basis van de Songbird-code verder ontwikkeld worden.

telefoon inleveren telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten