zondag 23 juni 2013

Google bevestigt FTC-onderzoek naar overname Waze

Google bevestigt FTC-onderzoek naar overname Waze
06/23/2013
Google heeft bevestigd dat de Federal Trade Commission een onderzoek instelt naar de overname van de kaartendienst Waze. Mogelijk zou de zoekgigant met de overname van Waze een te dominante positie krijgen in de markt voor online kaartmateriaal.
Foto van vermoedelijke Samsung Galaxy Note III verschenen
06/23/2013
Er is een foto verschenen van wat vermoedelijk de Galaxy Note III van Samsung moet worden. Het toestel lijkt qua behuizing sterk op andere toestellen in de Galaxy-serie. In de behuizing draait vermoedelijk de high-end Snapdragon 800-soc van Qualcomm.
EU stuurt aan op minimumprijs voor Chinese zonnepanelen
06/23/2013
Karel De Gucht, Eurocommissaris voor Handel, denkt dat volgende maand een overeenkomst met China kan worden gesloten over Chinese zonnepanelen, mogelijk door een minimumprijs in te stellen. De EU hanteert een antidumpingheffing van 11,8 procent, maar dreigt met 47,6 procent.
Ogg-developer werkt aan nieuwe Daala-videocodec
06/23/2013
De Xiph.org Foundation, onder andere de ontwikkelaar van de audiocodecs ogg vorbis en opus, werkt aan een videocodec. Mede om patentproblemen met codecs als h.264 en mpeg2 te voorkomen, gebruikt de Daala-codec een andere compressiemethode.

toestel verkopen mobiel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten