zondag 9 juni 2013

NSA bouwt tool om inzicht te krijgen in aftapprogramma

NSA bouwt tool om inzicht te krijgen in aftapprogramma
06/09/2013
De NSA zou een dataminingtool gebruiken om meer inzicht te krijgen in verkregen metadata. De tool, Boundless Informant geheten, zou inzicht geven tot de hoeveelheid verzamelde data per land. Ook toont de tool aan dat de NSA veel data van Amerikanen verzamelt.
MSI toont notebook met uitneembaar touchpad
06/07/2013
Computerfabrikant MSI toonde tijdens Computex een prototype van een nieuwe laptop met de naam Mousebook. Bijzonder aan het model is dat het touchpad uit de notebook gehaald kan worden en vervolgens als Bluetooth-muis kan functioneren.
Microsoft: Xbox One ondersteunt tweedehandsgames
06/07/2013
De Xbox One ondersteunt wel degelijk tweedehandsgames, anders dan eerdere geruchten suggereerden. Er zijn echter wel de nodige beperkingen. Zo kunnen individuele uitgevers de doorverkoop van hun games verbieden en kan een game maar één keer worden doorverkocht.
Philips gaat ssd's bouwen voor Aziatische markt
06/07/2013
Op de Computex in Taipei toonde een lokale afdeling van Philips de eerste ssd's van het bedrijf. Volgens een aanwezige medewerker zal Philips zich met zijn ssd's vooral op de Aziatische markt richten en is een release in Europa en Amerika vooralsnog niet gepland.

toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten