donderdag 6 juni 2013

Opnieuw omvangrijk aftapprogramma NSA en FBI blootgelegd - update

Opnieuw omvangrijk aftapprogramma NSA en FBI blootgelegd - update
06/06/2013
De NSA en de FBI hebben directe toegang tot servers van negen grote Amerikaanse internetbedrijven, waaronder Apple, Facebook, Google en Microsoft. Het zeer geheime Prism-programma zou onder andere e-mails, video, foto's en documenten 'oogsten'.
'Aantal slachtoffers identiteitsfraude blijft stijgen'
06/06/2013
Het aantal slachtoffers van identiteitsfraude is volgens een onderzoek van minister Ronald Plasterk van Binnenlandse Zaken de afgelopen vijf jaar flink gestegen: in 2007 zouden naar schatting 75.000 Nederlanders met id-fraude hebben te maken, vorig jaar zou dit aantal op circa 612.000 liggen.
Buffalo brengt DriveStation met 1GB dram-cache in Nederland uit
06/06/2013
De firma Buffalo heeft een externe harde schijf van 2TB en 3TB aangekondigd die is voorzien van een 1GB dram-cache. Door de extra buffer zouden de lees- en schrijfprestaties volgens de fabrikant met ruim een factor 2 toenemen.
Wetenschappers maken 'exoskelet' dat met gedachten bediend kan worden
06/06/2013
Een team van wetenschappers heeft een constructie ontwikkeld die als exoskelet fungeert. Met het systeem kunnen verlamde mensen weer bewegen, waarbij bediening met louter gedachten mogelijk is. Er worden nog klinische onderzoeken met het exoskelet gedaan.

telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten