vrijdag 14 juni 2013

Broadcom introduceert quadcore-soc voor instapsmartphones

Broadcom introduceert quadcore-soc voor instapsmartphones
06/14/2013
Broadcom heeft aangekondigd met een quadcore-soc te komen die is bedoeld voor goedkope smartphones. De soc is gebaseerd op de Cortex A7-core en kan maximaal op een kloksnelheid van 1,2GHz draaien. De massaproductie moet in het derde kwartaal van dit jaar beginnen.
'Geheime diensten gebruikten bug-info Microsoft voor spionage'
06/14/2013
Microsoft zou bugs in zijn software in een vroeg stadium aan geheime diensten in de VS doorgeven, die de informatie gebruiken voor exploits die ingezet worden voor internationale spionage. De geheime diensten zouden van duizenden bedrijven data krijgen, veelal vrijwillig.
Google kondigt pensioen voor Chrome Frame-plug-in voor IE aan
06/14/2013
Google heeft aangekondigd de ondersteuning voor de Chrome Frame-plug-in te staken. Met de plug-in voor Internet Explorer kunnen gebruikers hun webpagina's met de Chrome-engine laten renderen, maar volgens de internetgigant is de software overbodig geworden.
Toshiba introduceert eerste mlc mrom-geheugen voor smartphones en tablets
06/14/2013
Toshiba heeft een geheugentechniek ontwikkeld die in system-on-a-chips toegepast moet gaan worden. Het Japanse bedrijf heeft mlc-geheugen ontwikkeld voor het rom van socs: daardoor moet de firmware van telefoons en tablets sneller laden.

telefoontje verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten