woensdag 26 juni 2013

Nieuwe beelden van LG's Optimus G2-smartphone komen online

Nieuwe beelden van LG's Optimus G2-smartphone komen online
06/26/2013
Er zijn foto's verschenen van een promovideo voor LG's nog onaangekondigde Optimus G2-smartphone. Daarop is de buitenkant van de behuizing duidelijk te zien. Opvallend is dat de volumeknoppen zich aan de achterzijde van het toestel bevinden.
Samsung kondigt snellere variant van Galaxy S4 aan
06/26/2013
Samsung heeft de Galaxy S4 lte-a aangekondigd, een variant van zijn Galaxy S4-smartphone met een snellere soc en ondersteuning voor lte-advanced, een snellere variant van de 4g-netwerktechnologie lte waarmee downloadsnelheden tot 300Mbit/s behaald kunnen worden.
Microsoft brengt previews uit van SQL Server en Windows Server
06/25/2013
Microsoft heeft aan de vooravond van zijn Build 2013-conferentie de 'Blue-versies' van Windows Server en SQL Server op de website van het Microsoft Developer Network en Technet geplaatst. MSDN- en Technet-abonnees kunnen de testversies downloaden.
Chinese staatsmedia roepen op tot boycot van Cisco-apparatuur
06/25/2013
Chinese staatsmedia hebben opgeroepen om niet langer netwerkapparatuur van het Amerikaanse bedrijf Cisco te gebruiken omdat deze onveilig zou zijn. De oproep tot een boycot volgt nadat de Amerikaanse overheid hardware van Huawei en ZTE als verdacht bestempelde.

mobiel inleveren mobiele telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten