woensdag 5 juni 2013

Kwetsbaarheden in HbbTV geven hackers toegang tot televisies

Kwetsbaarheden in HbbTV geven hackers toegang tot televisies
06/05/2013
Televisies die zijn uitgerust met Smart TV-functionaliteit op basis van de Hybrid Broadcast Broadband TV-standaard zijn volgens Duitse onderzoekers te kraken door kwetsbaarheden in de implementatie. Zo konden Samsung-tv's zelfs ingezet worden als Bitcoin-miners.
Twitter geeft browserversie TweetDeck facelift
06/05/2013
Twitter heeft de browserversie van zijn TweetDeck-client een opfrisbeurt gegeven. Zo is de bovenbalk verplaatst naar de linker zijkant. Ook heeft Twitter nieuwe functionaliteit aan de client toegevoegd, zoals eenvoudiger navigatie en het gemakkelijker sorteren van kolommen.
AMD demonstreert volgende generatie Kaveri-apu's
06/05/2013
AMD heeft tijdens zijn persconferentie een demonstratie gegeven van zijn volgende generatie accellerated processing units. Het bedrijf kondigde weliswaar zijn Richland-apu's officieel aan, maar toonde de game-prestaties van zijn Kaveri-apu.
Foto's van vermoedelijke Nokia EOS met 41-megapixelcamera verschijnen
06/05/2013
Er zijn foto's verschenen van wat vermoedelijk de Nokia EOS moet worden, een telefoon met een 41-megapixelcamera. Op de foto's is te zien dat het apparaat een relatief grote lensmodule krijgt. Eerdere geruchten wezen daar overigens al op.

telefoontje verkopen mobiel inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten