donderdag 20 juni 2013

LG: opvolger Optimus G-telefoon heeft Qualcomm Snapdragon 800-processor

LG: opvolger Optimus G-telefoon heeft Qualcomm Snapdragon 800-processor
06/20/2013
LG heeft aangekondigd dat de opvolger van zijn huidige vlaggenschip-serie Optimus G voorzien zal worden van een Snapdragon 800-soc van Qualcomm. Daarnaast is bekend dat het toestel lte-ondersteuning krijgt, maar LG heeft verder weinig details prijsgegeven.
'Microsoft kocht Nokia niet vanwege slechte marktpositie'
06/20/2013
Microsoft en Nokia zouden vergaande gesprekken over een overname van het telecomgedeelte van het Finse bedrijf gevoerd hebben. De onderhandelingen zijn stukgelopen op de prijs die Microsoft voor Nokia moest neerleggen en de slechte marktpositie van de telecomfabrikant.
Square Enix bevestigt dat Legacy of Kain: Dead Sun geschrapt is
06/20/2013
George Kelion, community manager van uitgever Square Enix, bevestigt het graafwerk van een lid van het NeoGaf-forum. De Japanse uitgever had de Legacy of Kain-game Dead Sun in productie, maar het project is in 2012 geschrapt. Er komt wel een LoK-multiplayergame.
Twitter neemt locatiegebaseerde sociale dienst Spindle over
06/20/2013
Twitter heeft Spindle overgenomen, een bedrijf dat op locatie gebaseerde sociale diensten aanbiedt. Het team achter Spindle gaat bij Twitter aan de slag, waarbij het aannemelijk is dat de dienst uiteindelijk in de sociale-netwerksite wordt geïntegreerd.

telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten