dinsdag 18 juni 2013

Microsoft geeft snelheidsboost aan stemherkenning Windows Phone

Microsoft geeft snelheidsboost aan stemherkenning Windows Phone
06/18/2013
Microsoft heeft de stemherkenning in Windows Phone naar eigen zeggen flink verbeterd. De herkenning van Bing Voice Search zou nu twee keer zo snel verlopen en de accuraatheid zou vijftien procent beter zijn, dankzij technologie van Microsoft Research.
IO Interactive mag alleen nog Hitman-games maken
06/18/2013
Uitgever Square Enix heeft een flink deel van het personeel van het Deense IO Interactive ontslagen. De studio moet zich bovendien voortaan toeleggen op games in de Hitman-serie. De studio leverde ook twee Kane & Lynch-games af, en maakte Mini Ninjas en Freedom Fighters.
Xcom: Enemy Unknown verschijnt op 20 juni voor iOS
06/18/2013
Uitgever 2K Games brengt nog deze maand een iOS-versie van Xcom: Enemy Unknown op de markt. De draagbare versie kost 18 euro en is speelbaar op de iPad 2 en latere generaties, inclusief de iPad mini, en op de iPhone 4S, iPhone 5 en iPod touch van de vijfde generatie.
Google activeert ondersteuning VP9-videocodec in Chromium
06/18/2013
Google heeft ondersteuning voor zijn VP9-codec standaard aangezet in Chromium, dat als basis dient voor zijn browser Chrome. De nieuwe videocodec biedt betere compressie dan het veelgebruikte h264 en is daarnaast royaltyvrij, claimt Google.

telefoon inleveren mobiel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten