dinsdag 18 juni 2013

Google gaat tegen betaling data op harddisks naar cloud kopiëren

Google gaat tegen betaling data op harddisks naar cloud kopiëren
06/18/2013
Google biedt voortaan de mogelijkheid om harde schijven naar hen op te sturen om vervolgens de data naar zijn Cloud Storage-dienst te kopiëren. Volgens de zoekgigant kan dit bij grote datavolumes een kostenbesparing opleveren ten opzichte van het uploaden van de data.
Huawei wil Nokia overnemen
06/18/2013
Huawei-topman Richard Yu heeft tijdens een persbijeenkomst voor de introductie van de Ascend P6-smartphone laten weten dat het Chinese bedrijf interesse heeft in een overname van Nokia. Daarmee zou Huawei tot de grootste speler op de smartphonemarkt kunnen uitgroeien.
Prijzen van Galaxy Tab 3-tablets duiken op
06/18/2013
Samsung zal vanaf juli drie Galaxy Tab 3-modellen in Nederland gaan aanbieden. Het 7-model van de Android-tablet krijgt een prijskaartje van 199 euro, terwijl het 10,1-model, dat is voorzien van een fysieke Home-knop, 379 euro moet opbrengen. De prijs van de 8-versie ligt daartussen.
Microsofts EMET 4.0-toolkit moet Windows betere beveiliging bieden
06/18/2013
Microsoft heeft versie 4.0 van zijn gratis te downloaden Enhanced Mitigation Experience Toolkit uitgebracht. De EMET-tool moet veelgebruikte exploit-technieken tegengaan om zo te voorkomen dat hackers toegang krijgen tot Windows-systemen.

telefoon toestel verkopen telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten