dinsdag 25 juni 2013

Sony onthult SmartWatch 2

Sony onthult SmartWatch 2
06/25/2013
Sony heeft een nieuwe versie van zijn SmartWatch uitgebracht. De SmartWatch 2, die dienst doet als handlanger van Android-telefoons, heeft een iets groter scherm dan zijn voorganger, is spatwaterdicht en beschikt over ondersteuning voor de draadloze nfc-technologie.
Vrees voor malwaregolf laait op na vrijkomen broncode Carberp-trojan
06/25/2013
De broncode van de Carberp-malware is openbaar geworden, kort nadat internetcriminelen het pakket voor 50.000 dollar te koop hadden gezet. Deskundigen vrezen een flinke toename van malware op basis van de uitgelekte Carberp-code.
Microsoft en Oracle kondigen samenwerking aan
06/25/2013
Microsoft en Oracle gaan met elkaar samenwerken zodat Oracle-software beschikbaar komt voor Windows Server Hyper-V en Windows Azure. Klanten die de software van Oracle draaien op de desbetreffende Windows-platforms, krijgen volledige ondersteuning van Oracle.
Tweaks laten exclusieve apps op alle Windows Phone 8-toestellen draaien
06/25/2013
Er zijn twee verschillende tweaks gepubliceerd om exclusieve apps op alle Windows Phone 8-toestellen te laten draaien. Zo kan bijvoorbeeld een app die voor alleen Nokia-toestellen is ontwikkeld ook op een Samsung-toestel met Windows Phone 8 worden gedraaid.

mobiel inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten