zondag 9 juni 2013

Mad Catz wil Android-console met Tegra 4-soc op de markt gaan brengen

Mad Catz wil Android-console met Tegra 4-soc op de markt gaan brengen
06/09/2013
De firma Mad Catz wil onder de naam Project Mojo een op Android draaiende console op de markt zetten. De games kunnen in de Google Play Store en Amazons applicatiewinkel worden gekocht. Als chip is gekozen voor een Nvidia Tegra 4-cpu.
Smart Scopes duiken op in testversies Ubuntu 13.10
06/09/2013
In vroege testbuilds van Ubuntu 13.10 Saucy Salamander zijn de al langer beloofde Smart Scopes zichtbaar geworden. De huidige versie bevat een kleine vijftig zogeheten scopes en moet de eindgebruiker een krachtiger en veelzijdiger Dash aanbieden.
Britse minister: aftappen data is noodzakelijk, proportioneel en doelgericht
06/09/2013
De Britse minister van Buitenlandse Zaken William Hague stelt dat de afluisterdienst GCHQ het controversiële Prism-monitoringprogramma van de NSA niet heeft misbruikt om Britse wetgeving te omzeilen. Volgens Hague is monitoring echter 'noodzakelijk, proportioneel en doelgericht'.
ING-klanten kunnen geen iDeal-betalingen uitvoeren door storing
06/09/2013
Klanten van de ING kunnen geen iDeal-betalingen uitvoeren, terwijl ook enkele betaalfuncties van Mijn ING niet werken. Volgens de bank zijn de storingen ontstaan na onderhoudswerkzaamheden. Mobiel betalingen uitvoeren zou nog wel mogelijk zijn.

telefoontje verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten