woensdag 19 juni 2013

Kim Dotcom: Leaseweb heeft alle Megaupload-content gewist - update

Kim Dotcom: Leaseweb heeft alle Megaupload-content gewist - update
06/19/2013
Kim Dotcom stelt dat Leaseweb, lange tijd een voorname hoster van content van het voormalige Megaupload, alle data van de cyberlockerdienst op 1 februari van zijn servers heeft gewist. De hoster zou Dotcom niet hebben geïnformeerd, maar Leaseweb ontkent dat.
Code Steam-client wijst op komst delen van games
06/19/2013
Het wordt in de toekomst wellicht mogelijk om games te delen via Steam. In de code van de laatste bèta van de Steam-client zijn enkele regels ontdekt die daarop duiden. Zo wordt onder meer gesproken van een 'shared game library'.
Nvidia gaat technologie Kepler-gpu's in licentie verstrekken
06/19/2013
Nvidia gaat zijn gpu-core- en visual computing-technologieën onder licentie uitbrengen, zegt een van Nvidia's topmanagers via het officiële blog van het bedrijf. Concreet betekent dit dat andere bedrijven Nvidia's technologie van Kepler-gpu's in hun producten mogen gebruiken.
Amerikaanse tech-uni's willen deelnemen aan techinstituut Amsterdam
06/19/2013
De Amerikaanse universiteiten Columbia University, Massachusetts Institute of Technology, Duke University en Stanford University hebben bij de gemeente Amsterdam plannen ingediend voor een technologisch kennisinstituut. Ook Nederlandse universiteiten hebben plannen.

telefoon verkopen toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten