dinsdag 25 juni 2013

'Internetoplichters gebruiken vaker malafide webshops'

'Internetoplichters gebruiken vaker malafide webshops'
06/24/2013
Internetcriminelen die zich schuldig maken aan oplichting zullen steeds vaker malafide webshops gebruiken voor hun praktijken en trekken langzaam weg van websites als Marktplaats. Dit zou komen door de verscherpte controle op online handelsplatformen.
'Een op tien Duitsers produceert stroom of warmte via zonne-energie'
06/24/2013
Naar schatting 8,5 miljoen Duitsers wonen inmiddels in een huis of pand dat is voorzien van zonnepanelen die ingezet worden voor stroomopwekking of het genereren van warmte, zo stelt branchevereniging BSW-Solar. Dat komt neer op ruwweg een op de tien Duitse burgers.
PlayStation 4 draait op FreeBSD-variant Orbis OS
06/24/2013
De PlayStation 4 draait op Orbis OS, een Sony-variant van FreeBSD 9.0. Vermoedelijk heeft Sony met AMD samengewerkt om een videodriver voor Orbis OS te bouwen, onder meer omdat er geen Catalyst-drivers zijn voor het BSD-besturingssysteem.
Disney en Sony testen streamen van bioscoopfilms in Zuid-Korea
06/24/2013
Disney en Sony zijn in Zuid-Korea stilletjes een test begonnen met het on-demand streamen van films die nog in de bioscoop draaien, in een poging om piraterij tegen te gaan. De films zijn enkele weken na de bioscooppremière al beschikbaar voor mensen thuis.

mobiele telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten