zaterdag 1 juni 2013

Autoverzekeraar Axa komt met app om rijgedrag te controleren

Autoverzekeraar Axa komt met app om rijgedrag te controleren
06/01/2013
De internationale autoverzekeraar Axa ontwikkelt een app die het rijgedrag van gebruikers analyseert en tips geeft over verbeteringen van de rijstijl. De verzekeraar denkt er echter over na om de data te gebruiken om de hoogte van de verzekeringspremie te bepalen.
ASRock kondigt door BMW ontworpen gamecomputer aan
06/01/2013
ASRock en BMW hebben de M8 aangekondigd. De game-pc is ontworpen door BMW Group DesignworksUSA. De opvallende behuizing is van een knop met oled-schermpje voorzien en de computer zal onder andere van wifi-ac en een quadcore-audiochip beschikken.
Commerciële radiostations starten digitale uitzending via dab+
06/01/2013
Vrijwel alle commerciële radiozenders zijn vanaf zaterdagmiddag via het landelijke dab+-netwerk digitaal in het grootste deel van het land te ontvangen. Vrijdagavond begon Broadcast Partners met de gefaseerde uitrol, na enkele testen eerder deze week.
Medebedenker virtualreality-headset Oculus Rift om het leven gekomen
06/01/2013
Andrew Scott Reisse, de mede-oprichter van het bedrijf dat de Oculus Rift virtualreality-headset ontwikkelt is donderdag om het leven gekomen. De 33-jarige Reisse werd bij het oversteken door een auto geraakt die achtervolgd werd door de politie.

mobiel inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten