zaterdag 15 juni 2013

Gerucht: Motorola Moto X krijgt dualcore Snapdragon-soc op 1,7GHz

Gerucht: Motorola Moto X krijgt dualcore Snapdragon-soc op 1,7GHz
06/15/2013
Er zijn specificaties verschenen van de Motorola Moto X, waarvan de komst eerder werd gemeld door Motorola. Het apparaat zou een MSM8960-soc oftewel Snapdragon S4 van Qualcomm krijgen; een dualcore-soc op 1,7GHz. De Moto X zou met Android 4.2.2 op de markt moeten komen.
Sharp maakt zonnecel met recordbrekende efficiëntie van 44,4 procent
06/15/2013
Sharp heeft een zonnecel ontwikkeld die zonlicht omzet naar elektriciteit met een efficiëntie van 44,4 procent. Niet eerder werd met een zonnecel een dergelijk hoge opbrengt bewerkstelligd. Sharp maakt voor de cel gebruik van een lenssysteem dat het zonlicht focust.
Google en Twitter kritisch over publicatie dataverzoeken Microsoft en Facebook
06/15/2013
Microsoft en Facebook hebben aantallen dataverzoeken met betrekking tot beveiliging gepubliceerd, na onderhandelingen hierover met de Amerikaanse overheid. Google en Twitter vinden de publicatiemogelijkheid echter ontoereikend en noemen het een stap terug.
Google wil wereldwijd internet uitrollen via ballonnen in stratosfeer
06/15/2013
Google heeft zijn Project Loon onthuld. Met dit project wil het bedrijf internettoegang bieden aan regio's die nu nog nauwelijks aangesloten zijn, door middel van een netwerk van ballonnen die vanaf een hoogte van 20 kilometer signaal doorsturen.

telefoon toestel verkopen telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten