vrijdag 7 juni 2013

Nederlandse regering wil uitleg VS over backdoor Apple, Google en Facebook

Nederlandse regering wil uitleg VS over backdoor Apple, Google en Facebook
06/07/2013
De Nederlandse regering wil dat de EU gaat uitzoeken of het klopt dat de Amerikaanse geheime diensten toegang hebben tot servers van onder meer Apple, Google, Facebook en Microsoft en zo zonder rechterlijk bevel mensen bespioneren.
Unreal Engine 4 gaat Oculus Rift ondersteunen
06/07/2013
De Unreal Engine 4 van Epic games gaat ondersteuning bieden voor de Oculus Rift. Het bedrijf achter de virtual reality-headset, Oculus VR, is namelijk een van de deelnemers van het zogenoemde Integrated Partners Program van de Unreal-engine.
Nederlanders moeten belasting betalen over geld verdiend in Bitcoins
06/07/2013
Als Nederlanders inkomsten hebben die zijn uitbetaald in Bitcoins, moeten ze daar belasting over betalen. Dat zegt minister Dijsselbloem van Financiën. Desondanks erkent de minister Bitcoins niet als 'elektronisch geld', omdat het 'virtuele geld' niet aan wettelijke eisen voldoet.
'Britten konden bij backdoor Amerikaanse techbedrijven'
06/07/2013
De Britse inlichtingendienst GCHQ kon volgens een Britse krant bij de backdoor die de Amerikaanse inlichtingendienst NSA had bij internetbedrijven als Apple, Google en Microsoft. Daarmee kon de GCHQ het Britse proces voor het opvragen van bewijsmateriaal omzeilen.

telefoontje verkopen telefoon inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten