vrijdag 14 juni 2013

Pandora aangeklaagd door licentieverstrekker BMI

Pandora aangeklaagd door licentieverstrekker BMI
06/14/2013
De licentieverstrekker BMI, die vergoedingen voor muziek incasseert, heeft de Amerikaanse streamingdienst Pandora aangeklaagd. Pandora nam een fm-radiostation over om minder licentiekosten te betalen. BMI vindt echter dat Pandora niet onder het lagere tarief mag vallen.
Afbeeldingen en specs van HTC Butterfly S verschijnen online
06/14/2013
Er zijn afbeeldingen en specs online gekomen van een onaangekondigde telefoon van HTC: de Butterfly S. De telefoon heeft een 5-scherm met 1080p-resolutie, beschikt over stereoluidsprekers aan de voorkant en heeft een Ultrapixel-camera.
'Google vroeg providers om release andere telefoons dan Androids af te blazen'
06/14/2013
Google zou mobiele providers hebben gevraagd de release van toestellen op andere platformen dan zijn eigen Android uit te stellen of zelfs helemaal af te blazen. Die beschuldiging staat in documenten over een inventarisatie voor een EU-onderzoek naar mogelijk machtsmisbruik.
Red Hat kiest voor klassieke modus Gnome 3 in RHEL 7
06/13/2013
Red Hat heeft laten weten dat Red Hat Enterprise Linux 7 standaard geleverd zal gaan worden met de 'classic mode' van Gnome 3. Het softwarebedrijf zegt hiervoor te hebben gekozen om de bestaande gebruikersgroep niet te veel te verwarren.

toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten