woensdag 31 oktober 2012

Activision onthult mobiel sociaal platform Activate

Activision onthult mobiel sociaal platform Activate
10/31/2012
Activision begint met Activate, een platform voor mobiele games. De eerste games die er onderdak vinden, zijn Skylanders: Lost Islands en Skylanders: Battlegrounds, twee nieuwe games die voorlopig enkel verschijnen voor iOS. Ook bestaande games gaan onder Activate vallen.
Sdk Windows Phone 8 vereist Windows 8
10/31/2012
Applicaties voor Windows Phone 8 kunnen alleen ontwikkeld worden op een computer met Windows 8. Dat blijkt nu Microsoft de software development kit online heeft gezet. Windows 7, Windows RT, Mac OS X en Linux worden niet ondersteund.
KPN stoot deel van zijn telecommunicatiemasten af
10/31/2012
KPN heeft bekendgemaakt dat het een deel van zijn masten die bedoeld zijn voor mobiele communicatie heeft verkocht aan het bedrijf Protelindo. De telecomprovider wil de masten niet langer zelf in beheer hebben en gaat nu in plaats daarvan mastruimte huren.
Zalman breidt serie cpu-waterkoelingen uit
10/31/2012
Zalman heeft drie, door Asetek gemaakte koelingen aan zijn assortiment toegevoegd. De Zuid-Koreaanse fabrikant heeft drie gesloten waterkoelsystemen uitgebracht, die zich onderling onderscheiden door de dikte van hun radiators; de koelblokken zijn identiek.

mobiel verkopen mobiel inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten