dinsdag 30 oktober 2012

Japan Display kondigt grotere lcd's voor tablets aan

Japan Display kondigt grotere lcd's voor tablets aan
10/29/2012
Japan Display, de display-joint venture van onder meer Toshiba, Sony en Hitachi, heeft twee lcd's voor tablets aangekondigd. Het betreft schermen met de formaten 9 en 10,1, die gebruikmaken van de ips-technologie. Tot dusver maakte het bedrijf lcd's tot 7.
Nieuw kabinet overweegt bewaartermijn internetgegevens te verlengen
10/29/2012
Het nieuwe Nederlandse kabinet van VVD en PvdA kijkt naar de mogelijkheid om de bewaarplicht voor telecomgegevens te verlengen om zo oude misdrijven te kunnen oplossen. Dat staat in het regeerakkoord. Online kansspelen zullen worden gelegaliseerd.
Huawei stelt 235 euro kostende quadcore-smartphone voor
10/29/2012
Huawei heeft op zijn eigen site in China de Honor 2 gezet, een toestel dat qua prijs een mid-range toestel is, maar wel beschikt over een 4,5 720p-scherm en een door Huawei ontworpen quadcore-processor. De telefoon komt vooralsnog alleen in China uit en kost omgerekend 235 euro.
KPN en Hi komen met nieuwe sim-only-abonnementen
10/29/2012
KPN en Hi verkopen sinds maandag nieuwe sim-only-abonnementen. De tarieven zijn gelijkgetrokken met die van de abonnementen met toestel-lease, die sinds eerder dit jaar gelden. Daarmee komt het verschil tussen sim-only en abonnement met toestel deels te vervallen.

toestel verkopen telefoon inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten