vrijdag 26 oktober 2012

Sharp kondigt in Japan XL9-tv-serie met Moth-Eye-filter aan

Sharp kondigt in Japan XL9-tv-serie met Moth-Eye-filter aan
10/25/2012
Sharp heeft in Japan een nieuw high-end tv-model aangekondigd. De Aquos XL9-tv-serie is als eerste Sharp-tv voorzien van een Moth-Eye-anti-reflectiefilter aan de voorkant van de lcd en zal verkrijgbaar zijn in de beeldformaten 46 tot en met 80.
Onderzoekers voorspellen game-prestaties met hersengolven
10/25/2012
Een groep onderzoekers in Amerika heeft een onderzoek gepresenteerd waarin zij betogen de toekomstige gameprestaties van gamers aan de hand van hun hersengolven te kunnen aflezen. Een eeg zou de benodigde informatie kunnen geven.
Thuiskopieheffing wordt 5 euro voor pc's en laptops in 2013
10/25/2012
De overheid zal volgend jaar een tijdelijke thuiskopieheffing van 5 euro op elke nieuwe pc en laptop invoeren. Ook smartphones met meer dan 16GB en tablets met meer dan 8GB krijgen een heffing van 5 euro. Av-apparatuur krijgt een thuiskopieheffing van maximaal 2 euro, terwijl voor optische media 3 eurocent betaald moet worden.
Campagne voor toestemming EPD start op 5 november
10/25/2012
Op 5 november gaat een landelijke campagne van start die Nederlanders ertoe moet aanzetten toestemming te geven om opgenomen te worden in het Elektronisch Patiëntdossier. Op 1 januari gaat het EPD van start maar anders dan bij de oorspronkelijke plannen is opname in het systeem niet verplicht.

mobiel inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten